Våre service fordeler:

 • Hurtig levering
 • Kjøp uten risiko
 • Profilering
les mer >

 1. Elegant service

 2. Profilering Etter dine ønsker

 3. Kokkeklær med fokus på funksjon!

 4. Fargerike arbeidsklær til serveringspersonalet!

Abonnér på vårt nyhetsbrev! Våre bestselgere Last piece Profilering hos JOBELINE

JOBELINE – din leverandør av arbeidsklær for hotell og restaurant

 

Arbeidsklær for hotell & restaurant

Arbeidsklær fra JOBELINE forener funksjon & design, komfort & trendbevissthet. Aktuelle trender, moderne snitt, praktiske funksjoner, gjennomtenkte detaljer og 100% egendesignet – hos JOBELINE finner du profesjonelle arbeidsklær til hotell-& restaurantbransjen. Vi tilbyr et ett stort utvalg av serveringsklær og funksjonelle kokkeklær, som kokkejakker og kokkebukser.For personalet på spaet eller i housekeeping har vi et stort utbud av busseruller og praktiske vester. Du finner også elegante blazere, skjorter og bukser til servicepersonalet eller resepsjonen. Bli inspirert av vårt høykvalitative sortiment av hotell- & restaurantklær. Våre kolleksjoner strekker seg fra moderne og trendy, til det tidløse klassiske. JOBELINE setter trenden for restaurantbransjen og gjør personalet klart for arbeidet i kjøkkenet og matsalen. Vi har det perfekte snittet til enhver situasjon – fra det løse klær med vidde til figurnært med smal passform.

Stort utvalg og uendelige kombinasjonsmuligheter

Blant våre arbeidsklær finner du et stort utvalg av farger, materiale, modeller og størrelser. Bli inspirert og la kreativiteten blomstre! Vi har en mengde forskjellige modeller som enkelt kombineres til lekre outfits. Skap en stil som passer til din bedrift ved å kombinere moderne overdeler med smekkeforklær i sterke farger eller mer diskrete midjeforklær i sober svart. For kjøkkenet har vi klassiske kokkejakker i luksuriøst hvitt eller kokkejakker i moderne farger. Match dine kokker med serveringspersonalet ved å bruke kokkejakker og serveringsskjorter i samme farger. Du setter enkelt stilen i restauranten eller på hotellet med arbeidsklær fra JOBELINE!

Bedre service gir økt omsetting

Økt omsetting i restauranten oppnås best og enklest ved å yte enda bedre service! Vi viser deg hvordan du enkelt gjør dine gjester og kunder.

Profilering & Spesialstørrelser

Gi dine arbeidsklær et personlig preg gjennom å bruke vår profileringsservice. Uansett om dere ønsker broderi av navn, emblem eller logotype, i en eller flere farger så klarer våre profesjonelle broderimaskiner dette. For beste mulige resultat, så må logotypen oppfylle visse krav. Om din logotype ikke oppfyller disse kravene så kan du bruke vår designservice. Da hjelper vi deg å designe din logotype på en måte som gjør at den kan brukes for alle typer tekstilprofilering- Kontakt vår kundeservice på 800 69 844 for mer informasjon! Vi tilbyr profilering av serveringsklær og kokkeklær med flere forskjellige teknikker. Med en ordentlig brodering, et elegant trykk eller en moderne laserbranding styrker du enkelt ditt varemerke. Finner du ikke din størrelse? Ikke noe problem! Vi hjelper gjerne til med spesialstørrelser og spesielle ønskemål.

Sikkert, stressfritt, hurtigt!

Utnytt våre tekstilers slitesterke kvalitet og deres funksjonalitet, som pustende, strykefrie eller lettstelte. Når det er på tide å oppgradere personalet med nye arbeidsklær, bestiller du enkelt dine arbeidsklær for hotell og restaurant hos JOBELINE. Sitt i fred og ro og let fram de plagg du ønsker i webshoppen, bestill enkelt og innen tre til fem arbeidsdager har du varene hos deg. Skulle det være noe som ble feil eller som ikke passer så har du alltid 14 dagers full returrett.

JOBELINEs servicefordeler:

 • Leveranse i løpet av 3-5 arbeidsdager
 • 14 dagers full returrett
 • Profesjonell profileringsservice
 • Spesialstørrelser
 • 95 % av sortimentet på lager
 • Gratis nyhetsbrev